Direct naar de inhoud.

Over ons

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) verzorgt opvang van

kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in 3 afzonderlijke groepen,
– 0 tot 1 jaar, Lieveheersbeestjes;
– 1 tot 2 jaar, Giraffen;
– 2 tot 4 jaar, Bezige Bijen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje is een particulier kinderdagverblijf in Groningen (Hoogkerk) en is gevestigd naast de Openbare basisschool [vensterschool] “De Ploeg”. Kinderdagverblijf Kruimeltje biedt het hele jaar opvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaarop de momenten dat hun ouder(s)/ verzorger(s) werken of studeren. Voor kinderen betekent dit dat zij voor een deel buiten de thuissituatie opgroeien. Zij leren samen te spelen, ontwikkelen zich tot kleine mensen en maken stap voor stap kennis met alles wat voopr hen interessant is, tot zij op vierjarige leeftijd naar school gaan.

Bij ons vindt u een open en klantgerichte instelling. Wij willen zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij ons kinderdagverblijf en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) staat in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 196491095

 

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO) Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) is een particuliere opvang in Groningen Hoogkerk. Bij ons vindt u een open en klantgerichte instelling. Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) tracht zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij onze buitenschoolse opvang en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

BSO Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) verzorgd de buitenschoolse opvang voor de volgende Basisscholen:

  • Openbare basisschool [vensterschool] “De Ploeg” te Hoogkerk; (naast “KRUIMELTJE”)
     CBS Aquamarijn te Hoogkerk;
     Anne Frank School te Hoogkerk;
  • OBS de Feniks te Hoogkerk
  • GBS Rehoboth

U kunt bij ons terecht voor voorschoolse- en naschoolse opvang, maar ook voor vakantie opvang en flexibele opvang.
NB. Op maandag en donderdag is de Naschoolse opvang voor de kinderen van de Anne Frankschool (basisgroep de Bevers) in de dependance van de Anne Frankschool. Op alle andere dagen, maar ook op de margedagen en in de vakanties is de opvang bij de basisgroep de Apenkoppen aan de Verbetering 6. Dit geldt ook voor de voorschoolse opvang, deze is altijd bij basisgroep de Apenkoppen.

Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk),  groep de Apenkoppen, is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 963655048

Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk),  groep de Bevers, is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 201508134

 

Wilt u meer weten? bel ons dan op nummer 050-5590095 of kom even langs. We zijn gevestigd aan De Verbetering 6, 9744DZ Groningen (Hoogkerk).