Direct naar de inhoud.

Over ons

Kinderdagverblijf

KDV Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) verzorgt opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in 3 afzonderlijke groepen:
– 0 tot 1 jaar, Lieveheersbeestjes;
– 0 tot 4 jaar, Giraffen;
– 2 tot 4 jaar, Bezige Bijen.

KDV Kruimeltje is onderdeel van Kids First COP groep en is gevestigd naast de Openbare basisschool vensterschool “De Ploeg” in de Groningse wijk Hoogkerk.
KDV Kruimeltje biedt het hele jaar opvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaar op de momenten dat hun ouder(s)/ verzorger(s) werken of studeren. Voor kinderen betekent dit dat zij voor een deel buiten de thuissituatie opgroeien. Ze leren samen te spelen, ontwikkelen zich tot kleine mensen en maken stap voor stap kennis met alles wat voor hen interessant is, tot zij op vierjarige leeftijd naar school gaan.
Via deze link kun je het pedagogisch werkplan voor het KDV lezen.

Bij ons vind je een open en klantgerichte instelling. Wij willen zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij ons kinderdagverblijf en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

KDV Kruimeltje staat in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 196491095
Via deze link kun je het meest recente GGD inspectierapport inzien.  

Buitenschoolse opvang

BSO Kruimeltje is onderdeel van Kids First COP groep. Bij ons vind je een open en klantgerichte instelling. Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) tracht zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij onze buitenschoolse opvang en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

Je kunt bij ons terecht voor voorschoolse- en naschoolse opvang, maar ook voor vakantie opvang en flexibele opvang.
NB. Op maandag en donderdag is de Naschoolse opvang voor de kinderen van de Anne Frankschool (basisgroep de Bevers) in de dependance van de Anne Frankschool. Op alle andere dagen, maar ook op de margedagen en in de vakanties is de opvang bij de basisgroep de Apenkoppen aan de Verbetering 6. Dit geldt ook voor de voorschoolse opvang, deze is altijd bij basisgroep de Apenkoppen.

Buitenschoolse opvang Kruimeltje,  groep de Apenkoppen, is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 963655048
Via deze link kun je het meest recente GGD inspectierapport inzien.
Buitenschoolse opvang Kruimeltje,  groep de Bevers, is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 201508134
Via deze link kun je het pedagogisch werkplan voor de BSO lezen.

Wil je meer weten? Bel ons dan op nummer 088 0350400 
We zijn gevestigd aan De Verbetering 6, 9744 DZ Hoogkerk.