Direct naar de inhoud.

Lieveheersbeestjes (van 0 tot 1 jaar)

Bent u op zoek naar opvang voor een kind van 0 tot 1 jaar?

Op de groep Lieveheersbeestjes spelen de kinderen die tussen de 0 en 1 jaar oud zijn. Het is een kleine groep, met een rustige sfeer, waar de groepsleiding veel aandacht aan uw baby kan besteden. De kleintjes kunnen spelen in de box, wipstoel op het kleed of schommelboot. Slapen wordt door de kleinsten (baby’s die nog niet zelf kunnen draaien) in de hangmat of net als de oudere baby’s in het kinderbedje. De baby-groep heeft eigen slaapkamer en is afgezonderd van de andere groepen, zodat de rust niet wordt verstoord door de dreumes- en peuter kinderen.

Kom gerust een keer kijken.
Natuurlijk is het wel mogelijk dat een ouder broertje of zusje, even een kijkje komt nemen bij zijn /haar broertje of zusje, maar dat gebeurt altijd onder begeleiding van een groepsleidster. Op de lieveheersbeestjes groep wordt ook al muziek ten gehore gebracht aan de baby’s. Het zijn CD’s met geluiden en melodieën die aangenaam zijn voor de baby’s. Tevens maken we gebruik van korte voorleesmomenten met de baby’s, waarbij ze ook zelf aan de knisperende boekjes mogen voelen.

Indien er toestemming voor is gegeven door de ouders, worden er ook buitenwandelingen gemaakt.

De visie van waaruit Kruimeltje uw kinderen begeleid en de ontwikkeling stimuleerd, staat in ons pedagogisch beleidsplan. Indien er door ouders speciale richtlijnen worden gegeven in verband met voeding of slaaptijden, zullen deze strikt worden gevolgd door onze groepsleidsters. Speciale voeding en luiers, dienen door de ouders aan ons te worden verstrekt.

Klik hier om het PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN in te zien