Direct naar de inhoud.

Giraffen (van 0 tot 4 jaar)

Bent u op zoek naar opvang voor een kind van 0 tot 4 jaar?

Op de groep Giraffen spelen de kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar oud. Dagelijks worden de kinderen op deze groep gestimuleerd dingen zelfstandig te doen zoals eten en lopen. Er wordt gezamenlijk gegeten aan tafel. Op deze manier kunnen de kinderen van elkaar leren en afkijken. Er wordt ook aandacht besteed aan het leren praten. Zo worden er door middel van boekjes lezen, (plaatjes kijken) woordjes geoefend.

Elke maand werken wij met een thema.

Afgeleid van het thema, worden er spel- en handvaardigheids activiteiten georganiseerd. Activiteiten die worden aangeboden, zijn op de individuele ontwikkeling van de kinderen afgestemd. Natuurlijk wordt er ook aandacht besteed aan jaarlijks terugkerende thema’s als vader- en moederdag, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst.

Kinderen die op deze jonge leeftijd al met zindelijkheidstraining kunnen starten, hebben de mogelijkheid te oefenen op het potje.

De visie van waaruit Kruimeltje uw kinderen begeleid en de ontwikkeling stimuleert, staat in ons pedagogisch beleidsplan. Kruimeltje streeft er naar bij al haar opvang activiteiten verantwoorde kinderopvang te bieden, waarbij de ontwikkeling van het kind in eigen tempo en op eigen niveau, in relatie met de groep, wordt gestimuleerd.

 

Klik hier om het PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN in te zien.