Direct naar de inhoud.

Bezige bijen (van 2 tot 4 jaar)

Bent u op zoek naar opvang voor een kind van 1 tot 2 jaar?

Op de groep Bezige bijen, spelen kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar oud. Dagelijks worden er gezamenlijke spelactiviteiten gedaan om de kinderen te stimuleren in handvaardigheden, spel en leren om te delen. Naast de gezamenlijke activiteiten wordt ook voldoende tijd besteed aan het individuele kind. Elke maand werken wij met een thema. Afgeleid van het thema worden er spel en handvaardigheids activiteiten georganiseerd. Natuurlijk wordt ook aandacht besteed aan jaarlijks terugkerende thema’s als Vader- en Moederdag, Sint Maarten, Sinterklaas en Kerst.

Zindelijkheidstraining is ook een onderdeel van de dagelijkse activiteiten voor de kinderen die daaraan toe zijn. Voor deze training zijn miniatuur toiletten en wastafels aanwezig op deze groep. Om de kinderen te stimuleren, werken wij tijdens de zindelijkheidstraining met een beloningsysteem. (plakken van stickers en bij zindelijk zijn een diploma) Verder worden de kinderen voorbereid om naar school te gaan. Wij werken met hetzelfde bordjes-systeem (activiteiten kaarten) als de basisschool doet in de kleuterklas. Op deze manier is het voor de kinderen een minder grote verandering om naar de basisschool te gaan.

De visie van waaruit Kruimeltje uw kinderen begeleid en de ontwikkeling stimuleerd, staat in ons pedagogisch beleidsplan.

Direct INSCHRIJVEN
Klik hier om het PEDAGOGISCH BELEIDSPLAN in te zien