Direct naar de inhoud.

Dag indeling

De dag dat uw kind voor het eerst naar Kruimeltje gaat kan voor u en uw kind een emotionele gebeurtenis zijn. De leiding is zich hier terdege van bewust. Zij zullen goede voorwaarden scheppen om het uw kind zo makkelijk mogelijk te maken en het zo snel mogelijk te laten wennen. Het vertrouwen moet gewonnen worden. Neemt u in het begin extra tijd om uw kind te brengen. In overleg is het altijd mogelijk (voorafgaand aan de plaatsing van uw kind) uw kind bij ons op het kinderdagverblijf te laten wennen.

Tussen 7.00 en 9.00 uur is er voor u gelegenheid uw kind te brengen. De leiding neemt dan evt. bijzonderheden met u door. Om 09.00 uur krijgen de kinderen fruit en drinken. Daarna kunnen de kinderen meedoen aan een georganiseerde activiteit, of vrij spelen. Tussen de middag rond 11:15 uur wordt door ons de broodmaaltijd verzorgd en melk gedronken. De kinderen die een middagdutje doen gaan daarna naar bed, de anderen gaan lekker spelen. ’s Middags kunnen de kinderen kiezen tussen een georganiseerde activiteit of vrij spelen (binnen of buiten). Om 15:00 uur wordt er gezamenlijk wat gedronken en een koekje gegeten.

Vanaf 16:30 uur kan uw kind opgehaald worden. In overleg kan dit ook eerder, wij zorgen dan dat uw kindje tegen de afgesproken tijd klaar staat.

Bij de jongste kinderen volgen wij uiteraard het dagschema wat u ons aangeeft. Het fruit, koekje eten en sap drinken gebeurd met de jongste die dit al kunnen en mogen hebben. Indien nodig passen wij het slaapschema aan.

Het bovenstaande is een globaal overzicht.