Direct naar de inhoud.

Kinderdagverblijf

U bent op zoek naar een kinderdagverblijf in Groningen (Hoogkerk)?

Kinderdagverblijf Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) verzorgt opvang van
kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar in 3 afzonderlijke groepen,
– 0 tot 1 jaar, Lieveheersbeestjes;
– 0 tot 4 jaar, Giraffen;
– 2 tot 4 jaar, Bezige Bijen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje is een particulier kinderdagverblijf in Groningen (Hoogkerk) en is gevestigd naast de Openbare basisschool [vensterschool] “De Ploeg”. Kinderdagverblijf Kruimeltje biedt het hele jaar opvang aan kinderen van 6 weken tot 4 jaarop de momenten dat hun ouder(s)/ verzorger(s) werken of studeren. Voor kinderen betekent dit dat zij voor een deel buiten de thuissituatie opgroeien. Zij leren samen te spelen, ontwikkelen zich tot kleine mensen en maken stap voor stap kennis met alles wat voopr hen interessant is, tot zij op vierjarige leeftijd naar school gaan.

Bij ons vindt u een open en klantgerichte instelling. Wij willen zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij ons kinderdagverblijf en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

Kinderdagverblijf Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) staat in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 196491095

Wilt u meer weten? bel ons dan op nummer 050-5590095 of kom even langs we zijn gevestigd aan De Verbetering 6, 9944DZ Groningen (Hoogkerk).