Direct naar de inhoud.

Opvangdagen en ruilen

Kruimeltje reserveert opvang voor aangeboden opvangsoorten op vaste dagen, welke contractueel worden vastgelegd. Met dit systeem bent u altijd verzekerd van een plaats voor uw kind. Omdat de betreffende plaats voor uw kind gereserveerd is, wordt deze ook gedurende het gehele jaar in rekening gebracht.

Ruilen van dagen is in overleg met de groepsleiding mogelijk, indien er op de door u gewenste dag plaats is. De contractueel vastgelegde dagen kunnen binnen 2 weken worden omgeruild m.u.v. de zomervakantie waarin ruiling mogelijk is binnen de vastgestelde 6 weken zomervakantie (zie Nieuwsbrief nr. 6). Van niet gebruikte reserveringsdagen vervalt het recht op gebruik na het verstrijken van de betreffende 2 weken.

Indien u incidenteel extra opvanguren wilt afnemen, kan dat uiteraard als het aantal de groepsgrootte niet overschrijdt. Deze uren worden als extra opvanguren apart in rekening gebracht. Eenmaal aangevraagde extra uren kunnen niet meer kosteloos worden afgezegd in de week waar deze voor zijn gereserveerd.

Wanneer dit ruim van tevoren wordt doorgegeven, worden er geen kosten in rekening gebracht.

Omdat met ingang van augustus 2015, de vaste bloktijden zijn losgelaten en u minimaal 1 kwartier per dag mag afnemen, wordt bij het overschrijden van de ophaaltijd, minimaal een kwartier extra in rekening gebracht.