Direct naar de inhoud.

BSO

Buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.
U bent op zoek naar buitenschoolse opvang in Groningen (Hoogkerk)?

Buitenschoolse opvang (BSO) Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) is een particuliere opvang in Groningen Hoogkerk. Bij ons vindt u een open en klantgerichte instelling. Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) tracht zo optimaal mogelijk aan de behoefte van ouders/verzorgers te voldoen. Het belangrijkste is dat uw kind een plezierig verblijf heeft bij onze buitenschoolse opvang en dat het zich in een verzorgende en veilige omgeving kan ontwikkelen.

Buitenschoolse opvang Kruimeltje Groningen (Hoogkerk) verzorgd buitenschoolse opvang voor de volgende Basisscholen:

  • Openbare basisschool [vensterschool] “De Ploeg” te Hoogkerk; (naast “KRUIMELTJE”
  • Anne Frank School te Hoogkerk
  • GBS Rehoboth

Vanaf 1 januari 2016 worden de kinderen van de Anne Frankschool , op de maandag- en donderdagmiddag naschools opgevangen in de nieuwe BSO groep van Kruimeltje, genaamd de Bevers. deze opvang geschiedt in de dependance van de Anne Frankschool, de Sanstraat 13. Voorschoolse opvang, opvang op margedagen en de vakantie opvang blijft vooralsnog  plaatsvinden bij BSO groep : de Apenkoppen aan de Verbetering 6.

Buitenschoolse opvang Kruimeltje, groep de Apenkoppen, Groningen (Hoogkerk) is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 963655048

Buitenschoolse opvang Kruimeltje, groep de Bevers, Groningen (Hoogkerk) is geregistreerd in het landelijk register kinderopvang onder nummer: 213578748

Wilt u meer weten? bel ons dan op nummer 050-5590095 of kom even langs we zijn gevestigd aan De Verbetering 6, 9944DZ Groningen (Hoogkerk).